Retourneren

Heeft u artikelen over van een project en zijn deze ongebruikt, onbeschadigd en zitten nog in de originele verpakking, dan kunt u deze artikelen aanmelden voor retour via het aanvraag VRO formulier (Verkoop Retour Order). Wanneer u het aanvraag VRO formulier volledig ingevuld naar ons stuurt, ontvangt u van ons een retourorderbevestiging. Deze retourorderbevestiging kunt u bij de artikelen voegen die u retour stuurt. Bij retourontvangst worden de artikelen gecontroleerd en aan u gecrediteerd. Houd bij retour sturen van artikelen rekening met restockingskosten.

Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een artikel niet naar behoren werkt of defect gaat. Dat is heel vervelend. Gelukkig geven wij minimaal 2 jaar garantie. Vertoont het artikel gebreken? Dan kun u deze aanmelden voor retour via het aanvraag RMA formulier. U ontvangt van ons een RMA aanvraag welke u samen met het defecte artikel naar ons stuurt. Indien het artikel binnen de garantietermijn defect is geraakt, dan ontvangt u van ons direct een vervangend artikel. Functioneert uw artikel niet meer als gevolg van val-, stoot-, of vochtschade? Dan valt dit niet onder de garantie.

Verbruiksvoorwerpen die onderhevig zijn aan slijtage zoals lampen, batterijen of losse componenten kennen enkel de wettelijke garantie. Onze eigen termijn van minimaal 2 jaar is hierop niet van toepassing.

Let op: Artikelen uit de garantievoorraad zijn van bovenstaande uitgesloten. Voor deze artikelen geldt een andere garantietermijn.

Aan het laden
Aan het laden