Nieuw van Urmet: de Mini Note Plus deurvideoset

vrijdag 22 juli 2016
Complete video-intercom inclusief besturing draadloze domotica
De Mini Note Plus van Urmet bestaat uit een entreepaneel met kleurencamera, een 7” kleurenmonitor en een voedingseenheid. De kleurenmonitor is voorzien van een draadloze Yokis-zender, die gekoppeld kan worden met digitale ontvangers. Zo kunnen vanaf de monitor de verlichting, zonwering en andere apparaten met een druk op de knop worden aangestuurd.
Domoticafuncties vanaf de monitor te bedienen
De Mini Note Plus van Urmet is een tweedraads deurvideoset met ingebouwde Yokis-zender voor het draadloos aansturen van Yokis-domoticamodules. De deurvideoset is specifiek ontwikkeld voor toepassing in eengezinswoningen en bestaat uit een entreepaneel met kleurencamera, een 7” handsfree kleurenmonitor en een voedingseenheid.

In een woning kunnen tot vier monitoren parallel op elkaar worden aangesloten. Voor iedere monitor kan een keuze worden gemaakt uit vijf oproeptonen. Daarnaast kunnen deze toestellen worden gebruikt voor intercomgesprekken met andere bewoners.

 • Met Mini Note Plus domoticafuncties vanaf de monitor te bedienen
  De kleurenmonitor is uitgerust met een ingebouwde draadloze Yokis-zender. Deze zender kan worden gekoppeld met digitale ontvangers voor de bediening van verlichting, zonwering en andere apparaten. Het menu van de monitor is voorzien van twaalf pictogrammen, waarvan er acht kunnen worden gebruikt voor het aansturen van functies en vier voor scenario’s.

 • Slechts één druk op de knop om verlichting en rolluiken te regelen
  Een functie kan zijn het in- of uitschakelen van de verlichting in uw woonkamer, keuken, slaapkamer en/of badkamer. Een scenario is een combinatie van verschillende functies. Zo kunnen met één druk op de knop bijvoorbeeld alle rolluiken worden gesloten, en kan gelijktijdig de tuinverlichting worden ingeschakeld. Bovendien kan voor iedere functie eenvoudig een weekprogramma worden ingesteld, zodat bijvoorbeeld steeds in het weekend om 20:00 uur de tuinverlichting voor een bepaalde periode wordt ingeschakeld. 

 • Yokis Power kan draadloos aansturen tot maar liefst 250 meter
  Door het gebruik van modules uit de nieuwe Yokis Power-serie, kunnen draadloos sturingen worden gegeven tot op een afstand van maar liefst 250 meter (open veld). Hoewel deze afstand enigszins wordt beperkt door onder andere muren en metalen, is het aansturen vanaf de begane grond van verlichting, zonwering of andere apparatuur op zolder, doorgaans geen probleem. Mocht er toch sprake zijn van te veel signaalverlies, dan kan een extra ontvanger worden geconfigureerd als repeater en aan de installatie worden toegevoegd. Het signaal wordt door deze repeater versterkt waardoor het opzetten van een verbinding, zelfs op grote afstand binnenshuis, geen probleem hoeft te zijn. Daarnaast kunnen modules ook worden toegepast als repeater bij afstanden van meer dan 250 meter.

 • Mini Note Plus maakt snapshot van alle bezoekers
  De Mini Note Plus deurvideoset is in staat om een foto te maken van bezoekers. Deze functie kan zowel handmatig worden geactiveerd als ook automatisch, 2 seconde na aanbellen. Het geheugen van het binnentoestel biedt ruimte voor het opslaan tot wel 100 foto’s. Zo kunt u ook wanneer u van huis bent geweest zien wie er bij u voor de deur heeft gestaan.

Oproepen doorschakelen naar een mobiele telefoon
De deurvideoset is voorbereid op “Call Forwarding” naar een smartphone, een functie die begin 2017 middels een nieuwe module beschikbaar zal komen. Het toevoegen van deze module aan de installatie maakt het mogelijk om vanaf een vakantieadres - maar ook vanaf de bank - te zien wie er voor de deur staat, met hem of haar een gesprek te voeren en desgewenst de deur open te sturen.

De complete deurvideoset heeft een brutoprijs van € 795,- (excl. BTW)* en is uit voorraad leverbaar. Indien gewenst komt een van onze buitendienstcollega’s deze nieuwe deurvideoset en de mogelijkheden daarvan presenteren en demonstreren.

* De set met al zijn mogelijkheden vervangt onze deurvideosets 1722/81 en 1722/71.
Aan het laden
Aan het laden