IPerHome

IPerHome

IPerHome domoticaservers zijn beschikbaar in twee versies: IPerHome Basic, voor het beheer van één domoticabus en integratie van beveiliging, CCTV en communicatie. En IPerHome Pro, een server die geschikt is voor gelijktijdig beheer van drie verschillende veldbusprotocollen, waaronder Urmet IPerBus, KNX, Dali, Modbus, Nuvo, Technolife en vele anderen.

Makkelijk te installeren, bedienen en uit te breiden
IPerHome werkt op basis van IPerBus, de bus die inputmodules (schakelaars en sensors) linkt aan de outputmodules (relais en sturing voor dimmers). Programmering en beheer van IPerBus wordt geregeld via IPerSet. Deze software heeft handige programmeertools, zoals auto discovery van modules en drag-and-drop. Met eenvoudige programmeer-wizzards kan een snelle set-up van het systeem worden gerealiseerd. Het flexibel ontwerp maakt IPerHome tot het eenvoudigste en meest krachtige systeem voor maatwerk in domotica op de markt.

Combineren met IPerVoice en 2Voice deurcommunicatie
Een perfecte combinatie is IPerHome met de iModo IP-monitor. Enerzijds worden hiermee alle mogelijkheden van IPerHome-woningautomatisering benut. En anderzijds heeft men volledige toegang tot de functies van IPerVoice, het geïntegreerde systeem voor deurcommunicatie, camerabewaking en toegangsbeheer. Beheer vanuit mobiele apparatuur is naar wens toe te voegen door het installeren van een IPerHome-server.
[bekijk meer informatie over dit systeem op iperhome.nl]


Er zijn geen producten gevonden.
    Filteren
    Aan het laden
    Aan het laden