Intercom Zenitel (voorheen Vingtor-Stentofon)

De geavanceerde intercomsystemen van Zenitel staan borg voor een optimale interne communicatie. Bijvoorbeeld vanuit een receptie of bewakingsloge naar deuren, slagbomen of gevangeniscellen en in vele andere toepassingsgebieden. Ook geschikt voor algemene omroep en achtergrondmuziek. Duurzaam, eenvoudig te integreren met andere systemen en met een zeer hoge geluidskwaliteit.

Zenitel biedt een volledige lijn van IP intercomtoestellen; hoofd-, neven- en industriële toestellen en inbouwsets voor alle denkbare toepassingen. Inclusief de Turbine-serie voor de meest veeleisende omgevingen en met een exceptioneel hoge geluidskwaliteit die je gehoord moet hebben om het te geloven.

Alle IP intercomtoestellen van Zenitel kunnen worden toegepast als SIP toestel in combinatie met apparatuur van derden. En ze communiceren natuurlijk uitstekend met de AlphaCom audio servers of als onderdeel van een Pulse intercom systeem (zonder centrale).

ICX-500 biedt u maximale intercom functionaliteit. Deze audio server met HD voice is geschikt voor 552 IP toestellen, is sterk in netwerken en integreert perfect met andere systemen.

IC-Edge is een ideale, economische oplossing voor kleinere communicatieprojecten op basis van IP.
264 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden