Camerasystemen Urmet Neius

WAT IS NEIUS?

Met de Neius productlijn levert Urmet state-of-the-art netwerkcamera’s en recorders inclusief geavanceerde video analyse technieken. Camerabewakingsoplossingen die kunnen worden geïntegreerd met intercom, toegangscontrole en securitymanagement software.

Neius is een sprong in de toekomst op het gebied van kwaliteit, professionaliteit, integratie en intelligente analyse. Het is de ideale IP CCTV oplossing voor kleine en grote systemen, voor projecten in de utiliteit en in de woningbouw. En voor degene die nog hogere prestaties nodig hebben is er de premium lijn binnen het nieuwe assortiment: Neius Platinum.

Neius is een complete professionele videobewakingslijn uitgevoerd met Bullet, Dome, Turret en PTZ modellen. Dit gecombineerd met een variatie van vaste en varifocale lenzen, een resolutie tot 4K en Super Starlight voor filmen in kleur in het pikkedonker, kan er worden voldaan aan de behoeften van de hedendaagse videobewakingsmarkt.

NACHTZICHT
De camera’s zijn standaard al uitgerust met Starlight techniek voor een uitstekend beeld bij lage lichtniveaus. Met innovatieve technieken als Super Starlight en Color Maker zorgt Neius onder alle omstandigheden voor een optimaal beeld bij nachtzicht.

TWEEDE GENERATIE INTELLIGENTE ANALYSE
Alleen zien is niet altijd genoeg, zien én begrijpen is waar de voorkeur naar uitgaat. De intelligentie video analyse tools opgenomen in het Neius assortiment geven de mogelijkheid hiervoor. Intelligente video analyse als perimeter en tripwire detectie is standaard aanwezig op alle camera’s, maar met de Neius Platinum lijn beschik je over de 2de generatie video analyse. Denk hierbij aan de detectie van veiligheidshelmen, temperatuur, groepsvorming, gezichtsherkenning en nog veel meer.

Alles over Neius>

35 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
IP DOME CAMERA, 5M, 2,8MM, NEIUS
Art nr. 1099/561
5MP Vaste Lens Starlight
IP TURRET CAMERA, 4M, 2,8MM, NEIUS
Art nr. 1099/564
4MP Vaste Lens Color-maker
IP BULLET CAMERA, 4M, 4MM, NEIUS
Art nr. 1099/522
4MP Vaste Lens Color-maker
IP SPEED DOME CAMERA, 2M, 4X OPTISCHE ZOOM, NEIUS
Art nr. 1099/391
2MP Gemotoriseerde lens
IP DOME CAMERA, 5M, 2,7-13,5MM, NEIUS
Art nr. 1099/563
5MP Gemotoriseerde lens
IP TURRET CAMERA, 5M, 2,8MM, NEIUS
Art nr. 1099/560
5MP Vaste Lens Starlight
IP BULLET CAMERA, 5M, 2,8MM, NEIUS
Art nr. 1099/520
5MP Vaste Lens Starlight
IP SPEED DOME CAMERA, 2M, 25X OPTISCHE ZOOM, NEIUS
Art nr. 1099/394
2MP Gemotoriseerde lens
€ 1.130,00 Meer informatie

    Camerasystemen

    Filteren
    Aan het laden
    Aan het laden