Beveiliging

Alles voor een gebouw dat detecteert en signaleert

Veilig wonen en werken is uitgegroeid tot een eerste levensbehoefte. Elbo Technology komt daar aan tegemoet met even slimme als stijlvolle oplossingen rond toegangscontrole en CCTV. We leveren zowel oplossingen voor eenvoudige stand-alone situaties als voor uitgebreide complexen met centraal toezicht en sleutelbeheer. Zo kan de camerabewaking uitstekend geïntegreerd worden met onze intercomapparatuur van topmerk Vingtor-Stentofon.


Camerasystemen - Urmet

Voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw is camerabewaking een normaal verschijnsel geworden. Elbo heeft een groot aanbod aan camerasystemen en heeft bovendien de kennis in huis om zeer specifieke projecten te beveiligen. De camerabewakingsapparatuur kan uitstekend geïntegreerd worden met bijvoorbeeld intercomapparatuur van Vingtor-Stentofon.


 • CAMERASYSTEMEN URMET

  Eenvoudig aan te sluiten video-observatie oplossingen. Op basis van analoge of IP-techniek. Lees meer

Camerasystemen - Geutebrück

Geutebrück is wereldwijd toonaangevend op het gebied van video-security. De topkwaliteit wordt gekenmerkt door hoogwaardige producten en intelligente technologie. De bruikbaarheid van beelden wordt gewaarborgd door camera’s die alles nauwkeurig en haarscherp vastleggen. Voor elke toepassing of omgeving zijn meerdere cameratypes beschikbaar.

 • CAMERASYSTEMEN GEUTEBRÜCK

  Intelligente video analyse oplossingen bestaande uit soft- en hardware. Geënt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Toepasbaar in alle denkbare marktsegmenten. Lees meer

Toegangscontrole

Sleutellezers, sleutels en alles voor de installatie en besturing (van stand-alone tot centraal). De sleutellezers zijn leverbaar in dezelfde vormgeving als de beldrukkerpanelen bij de entree. Toegangscontrole is uitstekend te combineren met deurcommunicatie.

 • TOEGANGSCONTROLE

  Centraal te beheren en te programmeren toegangscontrolesystemen. Stand-alone of via een draadloze- of bedrade bus. Lees meer

84 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
CAMERABEUGEL 19 CM. BINNENMONT
Art nr. UBW 19
Bewakingscamera
€ 15,00
TRANSFORMATOR
Art nr. 9000/230
Universele voedingseenheid
€ 37,00
TOEGANGSCODEMODULE S2
Art nr. 1148/46
Uitbreidingscomponent deur-/video-intercom
€ 250,00
K-PAD PROTECT + 2 RELAIS
Art nr. GB-060-218
Toegangscontrolesysteem
€ 121,00
TOEGANGSCODEMODULE S-STEEL
Art nr. 1158/46
Uitbreidingscomponent deur-/video-intercom
€ 550,00
LEZER VANDAALBESTENDIGE OPBOUW
Art nr. ET-020-084
Toegangscontrole-unit bussysteem
€ 285,00
RF ONTVANGER 433 MHZ
Art nr. ET-020-020
Toegangscontrole-unit bussysteem
€ 211,00
MOXA NPORT 5150
Art nr. NPORT 5150-EU
Toegangscontrolesysteem
€ 360,00
LEZER PASSAN ELEKTA STEEL
Art nr. FD-020-174
€ 125,00
  Aan het laden
  Aan het laden